maandag 07-08-2023 t/m
zaterdag 12-08-2023

Praktische Informatie

Gaat uw kind voor het eerst naar Winkie? Dan heeft u vast een aantal vragen. Hier vindt u praktische informatie. Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen? Stuurt u dan een mail naar info@winkie.nl of bel met Winkie op telefoonnummer 0543-531003.

Wijkindeling

Met een kaart uit de voorverkoop kunt u uw kind direct inschrijven. In de tent zit de wijkleiding van iedere wijk te wachten op de kinderen. Kinderen kunnen toegevoegd worden aan een wijk, zolang een wijk niet vol zit.

Heeft u nog geen kaart voor uw kind, dan kunt u deze aan de kassa in de tent kopen om vervolgens naar een wijk te gaan. Aan de kassa worden zowel dagkaarten als weekkaarten verkocht.

Eten en drinken

Wij zorgen ervoor dat uw kind voldoende te drinken (ranja) krijgt. Mocht uw kind geen ranja mogen, omdat hij/zij een speciaal dieet heeft, geef dit dan door aan de wijkleiding. Wanneer u uw kind om medische redenen speciaal drinken meegeeft, dan kan dit bij ons in de koelkast bewaard worden.

Tussen de middag eten we gezamenlijk. U moet uw kind hiervoor eten meegeven van huis. Liever geen snoep meegeven!

Bij Kleuterstad krijgen de kleuters op woensdag en vrijdag eten van ons en hoeven ze dus niks van huis mee te nemen!

Bereikbaarheid

Zorgt u er alstublieft voor dat wij u als ouder of verzorger altijd kunnen bereiken. De contactgegevens worden gevraagd op de entreekaart.

Nog enkele praktische tips

Tot slot nog wat praktische tips:

  1. Zorg ervoor dat uw kind goed schoeisel aan heeft. Het is ongelijk terrein en er liggen spijkers en dergelijke in het veld. Veel ongelukjes kunnen voorkomen worden door stevige schoenen.
  2. Kleding die vies mag worden is handig! Tijdens hele warme dagen zullen we spelletjes met water doen, dan zijn reservekleren en / of een handdoek handig!
  3. Mocht het heel mooi weer zijn, smeer uw kind dan thuis goed in met zonnebrand, ook een petje is dan wenselijk.