maandag 19-08-2019 t/m
zaterdag 24-08-2019

Winkie kan niet zonder vrijwilligers!

Winkie kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Jaarlijks zetten meer dan 130 vrijwilligers zich in om meer dan 500 kinderen een fantastische week te bezorgen.

Onze vrijwilligers zijn actief als wijkleiding (groepsleider) of in één van onze diensten (de redactie, huishoudelijke dienst, technische dienst, ondersteuning etc.) Zie jij het zitten om te komen helpen? Als je niet de hele week beschikbaar bent kun je ook een dag of een paar dagen komen helpen!

Lees verder

Overlijden Jenny Karnebeek-Kramer

Vol ongeloof hebben wij kennis genomen van het plotselinge overlijden van ons oud-bestuurslid Jenny Karnebeek – Kramer. Jenny heeft zich jarenlang met veel enthousiasme ingezet voor onze stichting en voor de Winkieweek.
Wij wensen Melvin & Jelmer, familie en vrienden heel veel sterkte!

Namens bestuur en alle vrijwilligers,

Jinnie Bodt voorzitter Stichting Winkie

Collectanten komen weer langs de deur!

Van maandag 27 mei tot en met zaterdag 1 juni en maandag 10 juni tot en met zaterdag 15 juni komen onze collectanten in Winterswijk en de buurtschappen weer langs de deur om te collecteren voor de Winkieweek. Ook dit jaar hebben we weer 100 vrijwilligers bereid gevonden om geld in te zamelen. De Winkieweek is voor 40% afhankelijk van de opbrengsten van de collecte!

Tijdens deze periode is er slechts één collecte, mocht u naast de collectant van de Winkie nog andere collectanten aan de deur treffen, gelieve dan direct contact met ons op te nemen via collecte@winkie.nl of 0543-531003. Wij melden dit dan aan de gemeente.

Een collectant komt met een intekenlijst langs de deur waar u uw naam en het gegeven bedrag kunt noteren. U geeft het bedrag direct contant mee aan de collectant. Heeft u geen contant geld in huis? Geen probleem. U mag uw bijdrage storten op NL31 RABO 0132 3923 72 ten name van Winkie onder vermeling van Collecte 2019.

Wij danken u alvast voor uw gulle gift!

De woensdag…

De woensdag is altijd een drukke Winkie dag. De kleuters gaan met z’n allen naar de speeltuin en bij kinderstad gaan we naar de bioscoop en verschillende excursies. Dit jaar gingen we naar de Storm, de geitenboerderij Brömmels, sportschool Wenters, Imkerij Rotteveel, zwembad Jaspers en Transit Oost. En gisteren zijn ook al een groepje kinderen naar de politie geweest. Kortom, een drukke, gezellige en geslaagde dag!

Winkie Info Dinsdag

Door een technisch probleem waren de Winkie Info niet op tijd klaar. Hier kunt u deze nog downloaden.

Dinsdag Kinderstad

Dinsdag Kleuterstad

Burgemeesters enzo…

De dinsdag zit er alweer bijna op! Bij Winkie een hele belangrijke dag, dat is namelijk de dag dat de burgemeester van Winterswijk onze Winkie burgemeesters officieel installeert.

Bij Kinderstad is Bo burgemeester geworden en bij Kleuterstad Yare. Allebei hebben ze vandaag de inwoners van Winkiestad al toegesproken, heel erg knap! Het weer is gelukkig wat beter geworden en de rest van de week wordt het steeds wat zonniger en warmer, dus de week kan al niet meer stuk! Denk er wel aan om kinderen goed in te smeren met warm weer en / of een petje op te zetten!

Gisteren en vandaag waren er zo’n 430 kinderen op het veld te vinden. Samen met de ongeveer 100 vrijwilligers hebben we er al twee hele leuke dagen op zitten, op naar de rest van de week!

Overige berichten
15 augustus 2018
14 augustus 2018
14 augustus 2018
13 augustus 2018