maandag 08-08-2022 t/m
zaterdag 13-08-2022

Geef je op!

Winkie kan niet zonder vrijwilligers. Elk jaar zijn er vele medewerkers nodig om een Winkieweek mogelijk te maken. Een wijk kan niet zonder wijkleiding. Maar er zijn ook mensen nodig voor de opbouw, de bewaking, de handenarbeid, de huishoudelijke dienst, de redactie en noem zo maar op.

De opbouw begint altijd op de vrijdag voor de Winkieweek. Dan worden de eerste spullen van het depot naar het Winkieterrein de Scholtenbrug gebracht. Zaterdagochtend vroeg worden de tenten geleverd op het Winkieterrein. Voor het opzetten en vervolgens inrichten van de tenten geldt: vele handen maken licht werk. De voorbespreking voor alle medewerkers die tijdens de Winkieweek meehelpen is altijd op de zondagavond voor de Winkieweek, om 19.30 uur in de Winkietent aan de Sellekamp.

Buiten de Winkieweek is het bestuur van Winkie niet alleen druk met het organiseren van een leuke Winkieweek. Tijdens diverse evenementen wordt Winkie onder de aandacht gebracht. Denk maar eens aan de kinderbraderie, de preuverie, het familiespektakel of Opa Klarendag. Ook daarvoor is hulp van mensen buiten het bestuur zeer welkom! Zou jij een steentje bij willen dragen, neem dan contact met ons op.

Zondag 18 augustus 2019 om 19.30 uur begint de voorbespreking voor medewerkers. Heb je je niet opgegeven, dan kun je je melden bij het Infopunt om je in te schrijven. Kom je dan wel wat vroeger? Dan kan de organisatie alle medewerkers goed indelen.

Vragen?
0543-531003