maandag 07-08-2023 t/m
zaterdag 12-08-2023

Dag- of weekkaarten

U kunt tijdens de Winkieweek pinnen en contant betalen!

Uw kind kan deelnemen aan de Winkieweek door een entreekaart te kopen per kind. U kunt een entreekaart kopen in de voorverkoop op één van de voorverkoopadressen of tijdens de Winkieweek zelf. Afhankelijk van de leeftijd van uw kind moet u bepalen of uw kind deelneemt aan Kleuterstad of Kinderstad. De prijs is hetzelfde.

Voorverkoop

Entreekaarten online of in de voorverkoop zijn voordeliger dan in de Winkieweek. Tijdens de voorverkoop kunt u alleen weekkaarten kopen. Met deze weekkaarten heeft uw kind de hele week toegang tot het terrein en alle activiteiten.

U koopt een weekkaart per kind op één van de voorverkoopadressen (o.a. VVV/100% winterswijk, preuverie). U vult alle gegevens van tevoren in, alleen het ‘wijknummer’ laat u blanco. Op maandag in de Winkieweek schrijft u zich in met de weekkaart bij één van de wijken.

Online kunt u in de voorverkoop kaarten bestellen. U print de kaarten thuis uit en kunt zich maandag met de kaarten inschrijven aan de inschrijftafels.

Verkoop tijdens de Winkieweek

Entreekaarten tijdens de Winkieweek zijn minder voordelig dan tijdens de voorverkoop. Tijdens de Winkieweek kunt u zowel weekkaarten als dagkaarten kopen. U kunt zowel pinnen als contant betalen.

U koopt een kaart per kind en vult direct zelf alle gegevens in, alleen het ‘wijknummer’ laat u blanco. U schrijft zich vervolgens in met de kaart bij één van de wijken (groepen) aan de inschrijftafels in de tenten.

Weekkaart

Een weekkaart koopt u online, in de voorverkoop of tijdens de Winkieweek en geldt voor de gehele week en alle activiteiten. Een weekkaart voor Kleuterstad kan tijdens de Winkieweek worden geruild voor een weekkaart van Kinderstad en andersom. Weekkaarten kunnen tijdens de Winkieweek niet meer worden ingeruild voor geld. Op maandag schrijft u zich eenmalig in met de weekkaart in een wijk aan de inschrijftafels.

Dagkaart

Een dagkaart koop u online of tijdens de Winkieweek en geldt voor de dagen en activiteiten waarvoor de dagkaart is afgestempeld. U betaalt voor de dagen die zijn afgestempeld. U kunt direct voor bijvoorbeeld twee dagen betalen of de dagkaart op een andere dag laten verlengen. U hoeft niet opnieuw een kaart in te vullen, wij stempelen deze bij voor de betaalde dagen. Tot en met woensdag is het mogelijk om een dagkaart te laten omzetten naar een weekkaart. Met een dagkaart moet u zich elke dag opnieuw inschrijven aan de inschrijftafels.

Voor vragen over de kaartverkoop kunt u contact opnemen met de penningmeester via penningmeester@winkie.nl.